Primera

Mou castiga Coentrao per haver estat caçat fumant i el Madrid podria multar el futbolista

El Madrid juga aquest dimecres, a les 10 de la nit, i en directe per TV3. Els blancs visiten el camp del Vila-real i, abans d'aquest partit, Mourinho ha tornat a cedir la paraula al seu segon, Aitor Karanka, que ha parlat de les nul·les esperances que té Guardiola de guanyar la Lliga. Karanka creu que sovint es diuen coses que no es pensen. El rebombori de la jornada al Bernabéu l'ha protagonitzat Fabio Coentrao. A l'internacional portuguès l'han enxampat fumant (en una foto que circula per la xarxa), fet que ha provocat que el club l'expedienti i que Mourinho el deixi fora de la llista de convocats per al Madrigal.

Actualitzat
Un cigarret li sortirà força car a Fabio Coentrao. El règim intern del Madrid prohibeix als seus jugadors fumar i per això serà multat. Però és que, a més, Mourinho l'ha deixat fora de la llista de convocats per al partit contra el Vila-real. La fotografia l'hi van fer a la sortida d'un restaurant madrileny, on Coentrao i altres membres de la plantilla celebraven el seu aniversari.

A onze jornades per al final de la lliga el Madrid sembla que comença a patir. Els blancs estan trobant a faltar Di María, que segueix lesionat i no ha anat a Vila-real. L'objectiu dels de Mourinho és recuperar el camí de la victòria com més aviat millor. La primera opció passa per guanyar aquest dimecres mateix el nou Vila-real de Lotina.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut