Barça

Messi bat tots els rècords golejadors a base de "hat-tricks"

En quatre dies, Leo Messi s'ha convertit en el màxim golejador de la història a la Champions i també a la Lliga espanyola després de firmar dos triplets consecutius

Actualitzat

Leo Messi sembla no tenir límits en la seva voracitat golejadora. El crac argentí del Barça ha batut en només tres dies de diferència els rècords de màxim golejador de la Lliga espanyola i de la Lliga de Campions. I tot plegat amb només 27 anys i després de marcar un "hat-trick", una manera rodona de destrossar tots els registres.

Amb els tres gols contra l'Apoel a Nicòsia, Messi es va convertir en el màxim golejador de la història de la Champions amb 74 dianes i va destronar l'exmadridista Raúl González.

El primer rècord que Messi va superar com a blaugrana també va ser després d'un triplet. El 20 de març del 2012 es convertia en el màxim golejador de la història del F. C. Barcelona en partits oficials superant la marca de César, que havia fet un total de 252 gols. Per aconseguir aquesta fita, Messi va firmar un "hat-trick" en la victòria del Barça contra el Granada (5-3).

El 23 de març del 2014 Messi també es va convertir en el màxim golejador de la història dels clàssics amb 21 gols superant tot un mite com Alfredo Di Stefano (18). I per ser fidel a la seva història, l'argentí ho va aconseguir amb un triplet al Bernabéu en un partit on el Barça del Tata Martino va derrotar el Reial Madrid (3-4).

Dissabte passat, contra el Sevilla al Camp Nou, Messi va trencar l'històric rècord de Telmo Zarra i es va convertir en el màxim golejador de la història de la Lliga espanyola. I per no fallar amb la tradició, el 10 blaugrana va tornar a fer història firmant un nou "hat-trick" i deixant la marca en 253 gols, una xifra que encara té temps per seguir engreixant.

TV3 emet aquesta nit un especial dedicat a l'argentí: "Marcats per Messi", una història d'amistat i de retrobament amb els seus primers companys al Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut