Barça

Messi: "Si fos per mi, em quedaria al Barça per sempre"

Leo Messi ho té clar. Vol quedar-se al Barça per sempre i retirar-s'hi. Ho ha dit en una entrevista concedida a Sky Sports: "La veritat és que la meva idea ha estat passar la resta de la meva carrera al Barça. Com sempre dic, un no sap el que pot passar en el futur, però si fos per mi em quedaria al Barça fins que deixi el futbol". El crac argentí afegeix que mai havia vist un equip jugar tan bé com el Barça d'ara: "No he vist els altres equips grans que han existit a la història, principalment per la meva edat. Però pel que he vist crec que és el millor, tot i que realment no puc fer la millor comparació, perquè no en sé prou, dels altres".

Actualitzat
Messi també lloa el seu entrenador, Pep Guardiola, de qui assegura que és el principal artífex de l'èxit blaugrana: "L'arribada de Guardiola ha fet que l'equip jugui d'aquesta manera. Quan va arribar em va fer jugar més amunt, a prop de la porteria, per marcar més gols que, fins que ell va venir, no feia de manera tan regular. Ens fa preparar-nos millor per als partits, fent que cada partit sembli una final. Es prepara a consciència els partits i per tot això demostra que és el millor entrenador del món".

Les floretes de Rooney

L'argentí ha parlat de las impressiones generades pels seus cinc gols contra el Bayer Leverkusen (7-1), rècord en un partit per a un jugador en l'actual format de la Champions. Entre els elogis que li van ploure a Messi destaca el de Wayne Rooney. El davanter del United va escriure al seu compte de Twitter això: "Messi és increïble, per a mi el millor de sempre". I Messi, clar, se sent molt afalagat: "Va ser impressionant que Rooney digués aquestes coses de mi. Li estic molt agraït i em fa molt feliç que els companys de professió m'enviïn aquestes paraules de suport".
Anar al contingut