Homentage a Marc Gasol i passeig dels Grizzlies sobre els Sixers (101-83)

El pivot català va tenir minuts de descans en un partit fàcil, i va acabar amb 9 punts i 7 rebots

L'elecció de Marc Gasol com a titular per al proper All-Star de l'NBA ha omplert d'orgull la franquícia de Memphis. En el partit d'aquest dissabte contra els Sixers de Filadèlfia, el pivot català va rebre un merescut reconeixement abans del partit: es va passar un vídeo commemoratiu i els 17.000 aficionats del FedEx Forum li van dedicar una ovació dempeus ben llarga i sorollosa.

Així les coses, el joc semblava el de menys i l'equip visitant no va voler aixafar cap guitarra a la ciutat d'Elvis Presley. Els Grizzlies van resoldre el partit amb facilitat, fins i tot sense que calgués intervencions espectaculars de les seves estrelles. Només Zach Randolph va destacar, amb 17 punts i 14 rebots.

Amb un 60 a 41 al descans, David Joerger es va permetre moure la banqueta i, per tant, només va utilitzar Marc uns 25 minuts, en els quals va signar 9 punts, 7 rebots i 4 assistències.

La victòria fa que el conjunt de Memphis (31-12) mantingui Portland a un partit de distància i es destaqui com el tercer millor equip de la lliga després dels intractables Warriors i Hawks.