El Reial Madrid capgira un gol matiner d'Elustondo i derrota la Reial Societat (4-1)

Tot i avançar-se ben aviat amb un gol d'Elustondo, els donostiarres han perdut per 3-1 en el partit corresponent a la 21a jornada de la Lliga BBVA. James, Sergio Ramos i Benzema (2) han marcat les dianes locals

El Reial Madrid també sap guanyar sense Cristiano Ronaldo. Els blancs es mantenen al capdavant de la classificació després de golejar amb comoditat la Reial Societat per 4-1.

Ancelotti havia avançat que Lucas Silva jugaria uns minuts, però l'últim fitxatge madridista ha caigut de la convocatòria. Aritz Elustondo, lateral amb fitxa del filial, ha avançat els donostiarres abans del primer minut de joc. El Madrid ha empatat ben aviat. James, de cap, ha rematat una centrada precisa de Marcelo.

Canales ha fregat l'1-2 però el seu xut ha sortit llepant el pal de la porteria de Casillas. Les males notícies per als de Moyes han començat a arribar amb la lesió de Vela, que ha deixat el seu lloc sobre la gespa a Agirretxe. Fins al descans, atac i gol "merengue". James i Bale, en dues ocasions, han pogut marcar, però el 2-1 l'ha fet Sergio Ramos. L'andalús ha aprofitat el refús de Rulli després d'un xut de Benzema.

Xiulada per Bale

L'afició del Bernabéu ha xiulat Bale quan el gal·lès, egoïsta, li ha pres la pilota a James i ha fallat un gol cantat. El de Cardiff s'ha redimit assistint Benzema en l'acció del 3-1.

La segona part ha estat un monòleg blanc. Doble ocasió de Marcelo i Bale abans del golàs de la tarda. L'ha fet Benzema. Teva meva amb Isco i xut a l'escaire des de la frontal. L'única nota negativa en clau blanca ha estat el desencert de Bale. En el tram final del matx, el gal·lès ha tornat a fallar tot sol davant Rulli.