Barça

Mascherano reclama confiança: "Fa tres setmanes això semblava Disney i ara sembla la casa del terror"

Javier Mascherano és molt conscient que l'equip ha de canviar la mentalitat si vol redreçar el rumb: "La millor manera d'aixecar-se és pensar en tot el que ens queda i tenir una mentalitat positiva i guanyadora". El Jefecito ha reconegut que l'equip està tocat per l'absència de Tito i que potser el rendiment s'ha vist afectat per això: "Tito no hi és i ens hem d'ajudar entre nosaltres. Tots hem de donar una mica més".

Actualitzat
El Barça s'ha entrenat avui per començar a preparar els següents enfrontaments. Després de dos dies de festa, el primer equip ha tornat a la feina, i demà ho faran amb doble sessió de matí i tarda. Potser per redreçar el rumb de l'equip i canviar la mentalitat d'un grup massa afectat pels darrers esdeveniments. Avui ha parlat Javier Mascherano i, com sempre, ho ha fet clar.

L'argentí és molt conscient que l'equip ha de canviar el xip: "La millor manera d'aixecar-se és pensar en tot el que ens queda i tenir una mentalitat positiva i guanyadora". El jefecito ha reconegut que l'equip està tocat per l'absència de Tito i que potser el rendiment s'ha vist afectat per això: "Tito no hi és i ens hem d'ajudar entre nosaltres. Tots hem de donar una mica més". En un primer moment la notícia de la recaiguda de Vilanova no va afectar tant com potser ara: "És normal que un equip pugui trobar a faltar l'absència de Tito. Al primer impacte potser no ets tan conscient, després sí. Són moltes coses les que ha viscut aquest equip", explicava.

"El Barça és el club on hi ha més pressió del món. Perds tres partits i sembla que s'acabi el món. Ara és una qüestió de confiança", raonava Mascherano, que de manera curiosa i molt metafòrica ha descrit la situació actual de l'equip: "Fa tres setmanes això semblava Disney i ara sembla la casa del terror. Hem de recuperar la confiança en el joc".

El jugador argentí no creu que aquest equip s'hagi cansat de guanyar", i creu que l'equip té "totes les eines per remuntar".

Mascherano també ha defensat Jordi Roura, ja que "ha tingut valentia i el grup l'admira. L'equip no perd perquè Tito és a Nova York". Ha explicat que ell mai no hauria triat aquesta situació, i que la situació és fruit d'una mentalitat guanyadora de grup.

Sobre el resultat del partit d'aquesta nit entre el Manchester United i el Reial Madrid, Mascherano també ha estat contundent: "Com que no poden perdre tots dos, tant m'és qui passi aquesta nit".

Finalment, amb la polèmica sobre el retorn d'alguns radicals al Camp Nou i l'incident amb una bengala en l'últim clàssic coper, ha assegurat que "és un fet aïllat, perquè va passar una sola vegada": "Des que estic a Barcelona mai ho havia vist, llevat de l'altre dia. Però és un tema que competeix a les autoritats".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut