Esports

Marc Márquez i Mireia Belmonte, escollits millors esportistes de l'any 2014 a la Gala de "Mundo Deportivo"

El pilot cerverí, doble campió mundial de MotoGP, i la nedadora badalonina han estat guardonats com els millors esportistes de l'any 2014 en la 67a edició de la gala organitzada pel diari "Mundo Deportivo"

Actualitzat

Aquest dilluns a la nit s'han lliurat els guardons de la "Nit del Campions", la gala del diari "Mundo Deportivo", que ha arribat a la 67a edició. El cerverí Marc Márquez ha estat reconegut com el millor esportista del 2014 en categoria masculina. Sens dubte, el fet d'haver reeditat el títol mundial en MotoGP, amb el rècord a més de 13 victòries en grans premis en l'últim campionat, han servit per decidir el jurat a atorgar el guardó a Marc Márquez.

En la categoria femenina, el reconeixement a la millor esportista de l'any ha estat per a la badalonina Mireia Belmonte. El fet d'haver-se confirmat com una de les millors nedadores del món ha estat decisiu per guanyar aquest premi per tercera vegada. Belmonte ha sumat 6 medalles en el campionat d'Europa de piscina llarga i quatre ors en el Mundial de piscina curta amb dos rècords mundials inclosos.

La resta de premiats

El blaugrana Javier Mascherano ha estat premiat per la seva capacitat de lideratge; la jugadora de bàdminton Carolina Marín ha rebut el guardó a l'esportista més internacional; l'Espanyol ha estat guardonat amb el trofeu a la millor formació esportiva; el Club Natació Sabadell i el Club Atlètic Barceloneta han estat guardonats amb el Trofeu a l'Esforç Col·lectiu; la millor trajectòria esportiva ha estat per a Laia Sanz i Marc Coma. Finalment, el guardó a l'excel·lència esportiva ha estat per a Carles Puyol, un premi que l'hi ha lliurat Éric Abidal en un dels moments més emotius de l'acte. El blaugrana Dani Alves, premi al Fair Play; el futbolista grec Giorgios Samaras, premi a la gesta humanoesportiva, i el seleccionador alemany Joachim Löw, millor entrenador, també han estat guardonats, però no han assistit a la gala.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut