Motociclisme

Márquez completa un nou monòleg a Jerez i encadena la quarta victòria consecutiva a MotoGP

Marc Márquez està convertint cada cursa de MotoGP en un monòleg incontestable. Al Gran Premi d'Espanya a Jerez, en un circuit on no havia aconseguit mai la victòria, el pilot de Cervera no ha tornat a donar cap opció a la resta dels seus rivals i ha sumat un nou triomf, el quart en quatre curses disputades. Valentino Rossi i Dani Pedrosa han completat el podi.

Actualitzat

Marc Márquez està convertint cada cursa de MotoGP en un monòleg incontestable. Al Gran Premi d'Espanya a Jerez, en un circuit on no havia aconseguit mai la victòria, el pilot de Cervera no ha tornat a donar cap opció a la resta dels seus rivals i ha sumat un nou triomf, el quart en quatre curses disputades, igualant el rècord d'un mite de la categoria, l'australià Mike Doohan al 1992.

L'emoció només s'ha mantingut en les dues primeres voltes, quan Valentino Rossi ha intentat de totes les maneres possibles frenar el ritme infernal de Márquez i han mantingut una bonica lluita que s'ha acabat decidint clarament a favor del pilot d'Honda. Un cop el vigent campió del món s'ha desfet d'"Il Dottore" s'ha escapat en solitari cap a la victòria amb una autoritat incontestable.

Márquez ha anat obrint forat sense cap oposició i l'emoció s'ha centrat en la lluita pel segon calaix del podi entre Rossi i Pedrosa, que ha superat Lorenzo a set voltes pel final. Rossi ha estat capaç d'aguantar els atacs de Pedrosa en l'última volta i ha estat segon mentre que el pilot de Castellar s'ha hagut de conformar amb la tercera posició i Lorenzo, quart, s'ha tornat a quedar fora del podi. Pel que fa a la resta dels pilots catalans, Aleix Espargaró ha acabat setè i el seu germà Pol, novè.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut