Márquez, al podi després de guanyar una cursa al 2014. (FOTO: Reuters)
Poliesportiu

Márquez, Messi i Cristiano, aspirants al premi Laureus al millor esportista de 2014

Els esportistes han fet mèrits per ser guanyadors d'un dels premis més prestigiosos de l'esport: els Laureus.

Actualitzat

Marc Márquez, actual campió del món de MotoGP, i el davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo són dos dels aspirants a guanyar el Premi Laureus de l'esport del 2014.

El pilot cerverí, de 21 anys, ha aconseguit aquest any el segon títol consecutiu en MotoGP i ha batut, amb 13, el rècord de triomfs en una temporada de l'australià Mick Doohan. Ronaldo, per la seva part, va ser premiat la setmana passada amb la Pilota d'Or de la FIFA.

Leo Messi també podria ser un dels possibles candidats a guanyar el premi, després de ser escollit millor jugador del mundial del Brasil 2014. La llista definitiva d'aspirants serà publicada l'11 de febrer.

L'any passat, el pilot alemany Sebastian Vettel va ser el guanyador d'aquest prestigiós guardó que també han guanyat esportistes de la talla del pilot Michael Schumacher, el golfista Tiger Woods i els tenistes Roger Federer i Rafael Nadal, entre altres.

El guanyador d'aquest conegut premi serà escollit a través d'una votació secreta que porten a terme els 47 membres de la Laureus World Sports Academy i s'anunciarà a la gala que tindrà lloc el 15 d'abril al Gran Teatre de Xangai.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut