Motociclisme

Marc Márquez s'imposa amb autoritat a la cursa de Moto2 del Gran Premi d'Alemanya

Marc Márquez ha obtingut a Sachsenring la seva tercera victòria consecutiva, i quarta de la temporada, i demostra que encara no ha tirat la tovallola en la lluita pel Mundial de Moto2. El pilot cerverí ha comandat gairebé tota la cursa i, tot i que a falta de 16 voltes ha cedit el lideratge a Stefan Bradl, l'ha tornat a avançar a la part final de la cursa per arrabassar-li el triomf a casa. Aleix Espargaró, que havia fet una gran qualificació, ha hagut d'abandonar quan s'ha vist involucrat en un accident amb Neukirchner.

Actualitzat
El gran dels Espargaró ha protagonitzat un dels nombrosos abandonaments que hi ha hagut en la cursa d'avui. Julián Simón, que tornava a la competició després de trencar-se la tíbia i el peroné, ha caigut a la primera volta. Bradley Smith, tercer a la general, també ha dit adéu ben aviat. Igual que Esteve Rabat, per problemes mecànics. 

Quan falten vuit curses pel final i un màxim de 220 punts per sumar, Stefan Bradl continua comandant amb certa calma el Mundial, ara amb 47 punts de renda sobre Márquez. Al jove pilot alemany, però, li convé estar preparat perquè el de Cervera, després de sumar 0 punts en les tres primeres curses del campionat, ha fet el ple -75 punts- en les tres últimes.

Aleix Espargaró, en observació

Tot i que s'ha descartat cap trencament i el diagnòstic parla de fortes contusions, Aleix Espargaró està ingressat en un hospital de Chemnitz, on s'estarà 24 d'hores en observació. Al pilot vallesà se li ha practicat un TAC al maluc, la zona més afectada arran de la caiguda.  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut