Motociclisme

Marc Márquez no corre a Malàisia i haurà de remuntar 23 punts si vol ser campió del món

Marc Márquez haurà de remuntar 23 punts en l'última prova del campionat de Moto2 si vol ser campió del món. El de Cervera no ha pogut participar finalment a la cursa degut a les molèsties a les cervicals. Des del box, Márquez ha vist com Thomas Luthi guanya la cursa davant de Bradl, evitant així que l'alemany es proclamés ja matemàticament campió. La cursa s'ha acabat a dues voltes del final quan els comisaris han tret la bandera vermella per caiguda d'Axel Pons. Pol Espargaró, ha ocupat el tercer graó del podi. Maverick Viñales ha guanyat el GP de Malàisia de 125cc davant de Sandro Cortese i Johan Zarco. El líder del campionat, Nico Terol ha estat cinquè i continua en el lideratge amb 20 punts d'avantatge sobre Zarco.

Actualitzat
Pol Espargaró ha pujat al podi en la cursa de Moto2, del Gran Premi de Malàisia de motociclisme, el dia que Marc Márquez no ha pogut prendre la sortida perquè el director mèdic de la cursa li ha impedit perque no l'ha vist prou recuperat. Márquez tenia problemes de visió a l'ull esquerra, tenia marejos i problemes per concentrar-se. Ha hagut de veure com a espectador, i no ha pogut lluitar pel Mundial de la categoria.

Des de lluny, Márquez només podia esperar que Stefan Bradl no guanyés la prova perquè s'hauria adjudicat, ja, el títol mundial. L'alemany no ha guanyat però ha anat molta estona en la primera posició. Pol Espargaró, que ha fet una bona cursa, ha aconseguit acabar en el tercer lloc. El suís Thomas Luthi, que sortia amb la "pole position" ha avanzat Bradl i s'ha col.locat primer.

A falta de dues voltes pel final de la cursa, la bandera vermella ha interromput la prova per culpa de la caiguda d'Axel Pons, de l'equip Kalex. Luthi, excampió de 125, ha sumat la seva primera victòria en Moto2. Bradl té el títol a tocar. Acabant entre els 13 primers a València, en l'útlima prova del Mundial, d'aquí a 15 dies, s'assegura el Mundial.

Maverick Viñales guanya la cursa dels 125 cc del Gran Premi de Malàisia de motociclisme


Tercera victòria per a Maverick Viñales, que també havia guanyat a Le Mans i a AssenSegon lloc per a Cortese, tercer per a Zarco i quart per a Faubel. Terol ha estat cinquè. El pilot de Roses ha fet una prova excel·lent, mentre tothom estava pendent de Nico Terol, que podia sentenciar el títol mundial. Hi ha hagut alternances en el liderat de la cursa però, en l'última volta, Terol, amb les gomes del pneumàtic molt gastades, ha vist com la moto li feia un gest estrany i ha perdut l'oportunitat d'endur-se el Mundial avui mateix. Terol encara té opcions de guanyar el títol en l'última prova de la temporada, al circuit de València, que es disputarà d'aquí a 15 dies a Xest. El pilot d'Aspar, que ha acabat desfet i amb la moral tocada per no haver pogut enllestir el títol, avantatge amb 20 punts al francés Zarco.

Anar al contingut