Márquez celebra el desè triomf de la temporada amb el seu equip.
Márquez celebra el desè triomf de la temporada amb el seu equip.
MotoGP

Marc Márquez iguala a Indianapolis la marca de Dohan en guanyar 10 curses seguides del Mundial de MotoGP

El domini de Marc Márquez (Honda) comença a ser tirànic. El pilot de Cervera ha guanyat el Gran Premi d'Indianapolis de forma clara, i suma la desena victòria de la temporada quan s'han disputat deu curses del campionat. Des de Mick Dohan l'any 1997, cap altre pilot havia aconseguit aquesta fita.

Actualitzat

El domini de Marc Márquez (Honda) comença a ser tirànic. El pilot de Cervera ha guanyat el Gran Premi d'Indianapolis de MotoGP de forma clara, i suma la desena victòria de la temporada quan s'han disputat deu curses del campionat. Des de Mick Dohan l'any 1997, cap altre pilot havia aconseguit aquesta fita.

Aleix Espargaró i Valentino Rossi (Yamaha) s'han tocat en la sortida. L'italià s'ha posat primer. Marc Márquez no ha fet una bona sortida, però ha començat la seva remuntada des de la cinquena posició mentre Rossi i Dovizioso (Ducati) es barallaven pel liderat de la cursa. Els dos pilots capdavanters s'han tocat, i Márquez, gairebé sense voler, ha aconseguit la primera posició.

Dovizioso començava a perdre gas i frenava Dani Pedrosa (Honda), alhora que Márquez, Jorge Lorenzo (Yamaha) i Rossi lluitaven de forma espectacular per comandar la cursa. Fins que el de Cervera s'ha posat a tirar. A 15 voltes del final, Aleix Espargaró (Yamaha) ha abandonat després de topar amb Stefan Bradl (Honda). Mentrestant, "El Tro" es distanciava dels seus perseguidors, que no l'han tornat a veure fins que ha travessat la meta. Per darrere del líder del Mundial han arribat Jorge Lorenzo, Valentino Rossi, Dani Pedrosa i Pol Espargaró (Yamaha).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut