Poliesportiu

Marc Márquez i Laia Sanz recullen els premis com a millors esportistes catalans del 2014

Els dos pilots de motos han recollit el guardó en la 18a edició de la Festa de l'Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i el diari "Sport"

Actualitzat

Els pilots Marc Márquez i Laia Sanz han recollit aquest dilluns el guardó que els acredita com a millors esportistes catalans en la 18a edició de la Festa de l'Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i el diari "Sport" i que s'ha celebrat al Museu Marítim de Barcelona.
 
El bicampió del món de MotoGP, Marc Márquez, ha recollit el premi al millor esportista català del 2014 després de la consecució del seu segon campionat mundial de motociclisme el passat 12 d'octubre al circuit de Motegi.

En categoria femenina, Laia Sanz, vigent campiona del Dakar del 2014 i setzena classificada de la general, ha estat guardonada amb el premi a la millor esportista catalana.
 
Carles Puyol, per la seva banda, ha estat guardonat amb el premi Llegendari per la seva trajectòria com a jugador del F. C. Barcelona en els seus 15 temporades en el club català.

L'Atlètic Barceloneta ha recollit el premi com a millor equip en categoria masculina després d'alçar-se campió d'Europa i de la Supercopa europea de waterpolo aquest 2014 mentre que el Club Patí Olot s'ha emportat el guardó de millor equip femení.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut