Motociclisme

Marc Márquez guanya la seva primera cursa de Moto2 a Le Mans davant de Takahashi i Bradl

Marc Márquez ha sumat els seus primers 25 punts en la categoria de Moto2 al Gran Premi de França, celebrat al circuit de Le Mans. El pilot de Cervera, vigent campió dels 125 cc, ha sortit malament però ha anat remuntant fins a superar tots els rivals. Al final ha entrat en solitari en el que és la seva primera victòria en l'estrena a Moto2, i no ha donat opcions al japonès Takahashi, segon, ni a Stefan Bradl, tercer, que consolida el seu liderat en el Mundial. Aleix Espargaró ha acabat sisè, en no poder entrar al grup de cinc pilots que s'han acabat jugant la victòria. Pol Espargaró ha estat 13è i Rabat, 21è.

Actualitzat
Marc Márquez ha pogut celebrar el seu Gran Premi número 50 en un Mundial amb una victòria. El de Cervera ha sortit malament, novè, i ha hagut d'anar remuntant posicions per acostar-se al grup capdavanter juntament amb Aleix Espargaró. Márquez ha pogut atrapar el grup de cinc pilots que comandaven la cursa i no ha deixat perdre l'oportunitat de sumar la seva primera victòria a Moto2.

A falta d'onze voltes, el cerverí ja era tercer, i després d'una tímida aparició de la pluja, s'ha enfilat en el primer lloc quan només faltaven cinc voltes, superant Takahashi, Bradl, Simón i Luthi. No n'ha tingut prou amb liderar la carrera, i amb categoria i solvència s'ha escapat per assegurar-se el triomf i els primers 25 punts de l'any. Així, s'ha convertit amb 18 anys en el pilot més jove de la història de la categoria intermèdia a guanyar una cursa del Mundial.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut