Motociclisme

Marc Márquez acaba tercer a Moto2 darrere de De Angelis i Bradl després d'una gran remuntada

Marc Márquez ha protagonitzat una remuntada històrica per acabar tercer en la cursa de Moto2 del Gran Premi d'Austràlia. El cerverí ha avançat fins a 34 pilots per acabar tercer, just darrere de Stefan Bradl, que ara recupera el liderat de la categoria amb només tres punts de renda sobre Márquez. La victòria ha estat per a Alex de Angelis, que ja havia estat el més ràpid als entrenaments oficials. Pol Espargaró ha acabat cinquè. En 125 cc, Cortese guanya davant del francès Zarco, que s'aprofita del sisè lloc de Nico Terol per situar-se a 25 punts en la classificació general. Maverick Viñales només ha pogut ser vuitè.

Actualitzat
Fins a 34 pilots ha hagut d'avançar Marc Márquez en una cursa històrica després de sortir l'últim al Gran Premi d'Austràlia pel seu error els primers entrenaments lliures. En una actuació molt similar a la que ja va protagonitzar a Estoril l'any passat als 125, el de Cervera s'ha desfet de gairebé tots els pilots que tenia al davant. No ha pogut optar realment al triomf, però ha sortit molt ben parat del circuit de Philip Island tenint en compte les circumstàncies. El seu gran rival pel títol Mundial, Stefan Bradl, ha acabat segon i això implica que ara és líder amb només tres punts d'avantatge sobre Márquez.

I són només tres punts que haurien pogut ser vuit si Alex de Angelis, a l'última volta, no li hagués pres a Bradl un triomf que l'alemany ja assaboria. El pilot de San Marino, que ja havia estat el més ràpid durant tot el cap de setmana, ha sumat el seu segon triomf de la temporada culminant un cap de setmana impecable. Bon resultat també per a Pol Espargaró, que ha signat un cinquè lloc final després de rodar en els primers llocs durant gairebé tota la cursa.

Zarco s'acosta a Terol


Sandro Cortese s'ha imposat a la cursa de 125 del Gran Premi d'Austràlia, que s'ha donat per conclosa a falta de tres voltes per un accident. El mallorquí Luis Salom ha estat segon i Johann Zarco ha completat el podi. El pilot francès ha retallat punts respecte del líder Nico Terol, que després d'una mala sortida ha anat remuntat posicions per acabar sisè i té ara 25 punts respecte al pilot francès. Maverick Viñales no s'ha trobat mai còmode en les canviants condicions climàtiques de Philip Island i ha acabat vuitè.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut