Dakar 2015

Marc Coma afrontarà l'última etapa del Dakar amb gairebé 18 minuts d'avantatge respecte al segon

Marc Coma té a tocar el seu cinquè Dakar després de mantenir un marge de temps prou important sobre el segon classificat en la categoria de motos, Paulo Gonçalves. El líder dels cotxes, Nasser al-Attiyah, es troba en la mateixa situació que el pilot català

Actualitzat

Marc Coma (KTM) prendrà la sortida de l'última etapa del Ral·li Dakar aquest dissabte amb 17 minuts i 49 segons d'avantatge respecte al seu perseguidor més immediat, el portuguès Paulo Gonçalves (Honda). El líder de la categoria de motos ha acabat la dotzena etapa en sisena posició, amb tres minuts i 23 segons de retard respecte a Gonçalves que ha estat tercer. El guanyador del dia ha estat Toby Price (KTM) al davant de Joan Barreda (Honda). Laia Sanz, que ha acabat desena l'etapa, conserva la vuitena posició de la general.

En la categoria de cotxes el guanyador de la penúltima etapa ha estat el pilot argentí Orlando Terranova (Mini), per davant del tercer de la general Vladimir Vasilyev (Mini). El líder Nasser al-Attiyah ha entrat tercer a 1 minut i 37 segons del primer del dia i encararà l'última etapa amb més de 35 minuts d'avantatge respecte al segon, Giniel de Villiers (Toyota). Terranova ha guanyat 4 etapes d'aquesta edició del Dakar.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut