Figo Champions
Figo en el sorteig de la Champions
Futbol

Figo anuncia en una entrevista a la CNN que serà candidat a la presidència de la FIFA

L'exjugador del Madrid i el Barça revela la seva intenció de presidir el màxim òrgan mundial de futbol i disputar la plaça a Blatter

Actualitzat

Luís Figo ha entrat en la carrera per convertir-se en president de la FIFA. L'exjugador del Reial Madrid i el Barcelona revela la seva intenció de succeir el suís Joseph Blatter, en una entrevista exclusiva amb la CNN  aquest dimecres .Té la determinaciò de canviar una organització que segons ell molt sovint s'associa amb " escàndol".

Figo lluitarà amb Blatter i altres candidats a la presidència de la FIFA. "Em preocupo pel futbol i, pel que el que estic veient, no m'agrada la imatge de la FIFA", explica en l'entrevista. "Si busques FIFA a internet, la primera paraula que surt és 'escàndol', paraules gens positives. Això és el que hem de canviar, i mirar de millorar la imatge de la FIFA, ja que mereix més que això."

La carrera professional de Figo en el futbol ha estat reconeguda. Va ser triat dues vegades millor jugador mundial de l'any i va representar Portugal 127 vegades, amb la Copa del Món el 2002 i el 2006, a més de jugar tres Campionats d'Europa.
 

Anar al contingut