Barça

Luis Enrique anima Martín Montoya a seguir lluitant per canviar la seva situació al primer equip

Després del comunicat en què Montoya anunciava la seva intenció de marxar del F. C. Barcelona, l'entrenador Luis Enrique ha deixat una petita escletxa per la continuïtat del lateral

Actualitzat

La primera part de la roda de premsa de l'entrenador del F. C. Barcelona ha estat centrada en Martín Montoya. Luis Enrique ha obert una petita escletxa a la continuïtat del jugador en el Barça. "Entenc la seva situació esportiva. Està treballant i lluitant per canviar-la. La pot canviar i l'animo a seguir en aquesta línia", ha dit el tècnic, que ha diferenciat entre el dia a dia del jugador i els comunicats que emet el seu agent.

Després de la victòria a la Champions davant el PSG, el responsable del primer equip del club no creu que aquest hagi arribat a la seva versió definitiva. Per Luis Enrique, "un equip de futbol ha d'estar en construcció permanent i contínua" per respondre als reptes que li plantegen els rivals. L'asturià ha recordat que no és la primera vegada de la temporada que fa variacions tàctiques en la disposició dels jugadors.

Del Getafe, el proper rival blaugrana (dissabte, 16.00), se n'ha parlat poc. La possibilitat de tancar l'any 2014 líders de Primera (tot i que el Reial Madrid tindrà un partit pendent) no li treu la son a Luis Enrique. El seu equip encadena vuit victòries consecutives, i el seu objectiu és allargar aquest bon moment el màxim possible.

El de Montoya no ha estat l'únic nom propi de la roda de premsa. Preguntat per Piqué, l'entrenador ha dit que ha comptat amb el central "des del primer dia. Piqué i tota la resta de jugadors. Ara està jugant, i ho està fent a molt bon nivell, però tots saben que com menys relaxació en el grup, millor". I respecte a Douglas, per ell està en període d'adaptació. "Necessitem que torni a fer al Barça el que feia al Sao Paulo. El dia que això passi estarem encantats", ha dit, sense atrevir-se a marcar un temps concret per al procés.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut