Barça

Luis Enrique dóna descans a Rakitic i adverteix que l'Elx no serà un rival fàcil

El tècnic del Barça ha deixat el migcampista croat fora de la convocatòria per al partit contra l'Elx. L'asturià ha avisat que els alacantins plantaran cara i no seran un rival còmode

Actualitzat

Tot i la contundència del marcador global en l'eliminatòria de Copa contra l'Elx, Luis Enrique Martínez ha explicat que els de Fran Escribá no seran un rival fàcil i li complicaran la vida al Barça en el partit corresponent a la 20a jornada de la Lliga BBVA (dissabte, 18.00).

"No em preocupa el poc encert de Luis Suárez de cara a porteria, estic molt satisfet de la seva feina", ha sentenciat Luis Enrique al voltant del davanter uruguaià.

El tècnic asturià ha volgut deixar clar que la rotació de porters no és una dinàmica inamovible: "Tinc tres grans porters i la situació pot canviar d'un dia per l'altre". Luis Enrique ha deixat fora de la convocatòria el croat Rakitic, "per descans", Montoya i Douglas i els lesionats Mathieu i Vermaelen.

La convocatòria completa la formen Bravo, Ter Stegen, Piqué, Mascherano, Bartra, Montoya, Alves, Jordi Alba, Adriano, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Rafinha, Sergi Roberto, Neymar, Messi, Luis Suárez i Pedro. L'entrenador del Barça ha avançat un dia la llista per evitar que els jugadors descartats hagin de matinar.

"Vaig demanar l'ajornament de l'amistós a Qatar"

Luis Enrique ha confessat que el cos tècnic va demanar al club un canvi de dates de l'amistós a Qatar, previst pel 4 de febrer. "Esportivament, no ens interessava jugar aquest partit en una setmana molt complicada", ha detallat l'asturià.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut