Barça

Luis Enrique fa balanç: "Per a mi ha estat un any boníssim, collonut"

El tècnic blaugrana pensa que no té sentit posar notes a l'equip fins al final de la temporada

Actualitzat

Luis Enrique ha ofert aquest divendres al migdia la roda de premsa prèvia a l'últim partit de Lliga de l'any, que el F. C, Barcelona jugarà dissabte contra el Còrdova al Camp Nou (16.00).

El tècnic ha començat interpretant des d'un punt de vista personal la primera pregunta sobre el balanç de l'any: "Per a mi ha estat un any boníssim, collonut. El vaig començar al Celta i després vaig tornar a casa. Això és una meravella." A l'hora de parlar de l'equip, s'ha compromès menys. "Les notes les posarem al final de la temporada. És el meu primer any i ara estem en un procés molt lògic del curs, i encara no es pot jutjar res. Per què he de posar notes? Ja ho fareu vosaltres", ha rematat, referint-se als periodistes presents.

Això sí, admet que hi ha assignatures pendents: "Esclar que hi ha un equip que està més que nosaltres ara mateix, a la classificació. Tenim moltes coses a millorar".

Sobre el pròxim rival de Lliga, ha avisat que "el Còrdova ens pot fer mal al contracop. Hem d'estar atents, cometre pocs errors i ser efectius. Ja tenim experiència amb equips que es tanquen al darrere i sabem diverses formes d'atacar-los. Intentarem fer-ho ordenadament i amb criteri".

Un pla que no va sortir bé en la jornada de Lliga anterior. "A Getafe ens vam merèixer guanyar. Vam jugar amb la confiança de sempre i vam tenir oportunitats. Si haguéssim guanyat, ara parlaríem d'una ratxa increïble".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut