Futbol

Luis Enrique: És dels rivals més durs que ens podia tocar"

Luis Enrique, entrenador del Barça, ha qualificat de difícil l'emparellament amb el Mancheser City als vuitens de final de la Champions. "És el rival més dur o dels més durs que ens podia tocar. Estem parlant clarament d'un aspirant a guanyar el títol. Serà complicat, d'això no en tinc cap dubte"

Actualitzat

Luis Enrique, entrenador del Barça, ha qualificat de difícil l'emparellament amb el Mancheser City als vuitens de final de la Champions. "És el rival més dur o dels més durs que ens podia tocar. Estem parlant clarament d'un aspirant a guanyar el títol. Serà complicat, d'això no en tinc cap dubte".

El tècnic asturià, que ha mantingut un to baix, ha tret transcendència a la renda de 4 punts que té el Reial Madrid a la Lliga després de l'ensopegada blaugrana a Getafe. "Els 4 punts no són ni molt menys definitius. Queda molt de campionat. Nosaltres mateixos ja vam tenir aquests 4 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid".

Luis Enrique ha dit que "treballem per estar en condicions de guanyar tots els títols el mes de març" i no ha volgut plantejar-se una eventual eliminació als vuitens de final de la Champions. "Jo sempre penso en positiu i el plantejament que faig és que ho superarem", ha dit.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut