Barça

Luis Enrique: "És clau marcar un gol però el nostre objectiu únic i primordial és guanyar el partit"

El tècnic del Barça s'ha mostrat confiat de superar l'eliminatòria en la roda de premsa prèvia al partit de tornada de la Copa del Rei i s'ha mostrat fidel a l'ADN Barça en afirmar que el seu equip sortiria a buscar la victòria al Calderón, no només a marcar un gol

Actualitzat

Al Barça, l'equip prepara l'assalt al Vicente Calderón, on demà buscarà la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei. Els blaugranes tenen un avantatge mínim d'un gol, després de l'1 a 0 de la setmana passada al Camp Nou. Tot i això, el bon moment que passa l'equip i, especialment, la bona sintonia Messi-Neymar, conviden a l'optimisme.

Aquest dimarts, en la roda de premsa prèvia al partit de Luis Enrique, el tècnic asturià ha descrit com s'imaginava el duel del Calderón: "Espero un inici de partit intens. Amb molta pressió, tot i que tenen temps per remuntar la situació". I ha afegit: "M'espero un Atlètic que jugui al contraatac que ens generi perill per bandes, però també són capaços de mantenir pilota "

Luis Enrique espera un "partit molt semblant al que vam viure al Camp Nou, sortirem a guanyar i intentarem superar les fases de patiment que tindrem en el matx. I hem d'estar atents a totes les fases. "És clau marcar un gol... però dependrà dels que ens facin ells", ha volgut remarcar. I la seva anàlisi dels punts forts del rival ha estat aquesta: "La pilota parada és una arma del rival, ho intentem controlar a través del joc. Si es poden veure més les nostres virtuts minimitzarem els seus avantatges".

També ha dit que un resultat advers no condiciona el seu futur: "només penso que passarem l'eliminatòria. Només està en joc passar a les semifinals de la Copa del Rei".

Rakitic està bé

Sobre els rumors que apunten que Rakitic té problemes al genoll esquerre i que seria dubte en l'onze inicial, el preparador del Barça ha apuntat que "és totalment fals que Rakitic tingui problemes, no té cap problema, porta aquesta vena en els entrenaments des de l'inici de la temporada". Per afegir que Mathieu està preparat per jugar en condicions normals.

L'asturià, sobre la relació Messi-Neymar, també ha comentat: "No em sorprèn l'enteniment de Messi i Neymar, perquè sé que tenen molta qualitat. Ells necessiten també tot l'equip" .

Sobre l'estructura del futbol base i els resultats pobres que estan tenint els equips formatius, ha puntualitzat: "Ho estan fent bé. L'objectiu bàsic és formar els jugadors més enllà dels resultats."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut