Barça

L'Ajuntament de Sant Joan Despí autoritza al Barça a construir el nou Miniestadi

La nova instal·lació, que estarà situada als terrenys que actualment ocupa el club de tenis "El Forn", tindrà una capacitat per a 6.000 espectadors. Està previst que, ara que ja ha estat autoritzada la seva construcció, el nou estadi pugui utilitzar-se la temporada 2017-2018.

Actualitzat

L'Ajuntament de Sant Joan Despí, finalment, ha donat llum verda per a la construcció del nou Miniestadi del Barça, que es farà a la zona que ara ocupa el club de tenis "El Forn", al costat de l'actual Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El club blaugrana, que va pagar 8,2 milions d'euros pels terrenys, ha vist d'aquesta manera com ja pot posar en marxa un projecte que està previst que estigui acabat la temporada 2017-2018.

El nou Miniestadi substituirà l'actual, que serà enderrocat, i tindrà capacitat per a 6.000 espectadors. A més a més, el vicepresident blaugrana Jordi Moix va confirmar ja fa dos anys amb la presentació del projecte la construcció de dos pavellons més a la Ciutat Esportiva, un a sobre de l'altre, al costat del pavelló actual.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut