Enduro

Laia Sanz destrona Luduvine Puy i es proclama campiona del món d'enduro per primera vegada

Laia Sanz s'ha proclamat campiona del món d'enduro per primera vegada i continua ampliant el seu espectacular palmarès. La pilot de Gas Gas ha aconseguit el títol mundial al GP de França i ha destronat Luduvine Puy, fins ara la gran dominadora de l'especialitat. Amb aquesta victòria, Laia Sanz fa un triplet històric en convertir-se en la primera pilot que guanya el Ral·li Dakar i els mundials de trial i enduro.

Actualitzat
Laia Sanz s'ha proclamat campiona del món d'enduro per primera vegada i continua ampliant el seu espectacular palmarès. La pilot de Gas Gas ha aconseguit el títol mundial al GP de França i ha pogut destronar Luduvine Puy, fins ara la gran dominadora de l'especialitat. Aquest resultat li ha permès acabar la temporada amb 151 punts, 6 més que la defensora del títol Ludivine Puy. Igual que en la jornada de dissabte, la pilot de KH-7 ha finalitzat en segona posició a 1 minut i 14 segons de Puy. La francesa ha tornat a imposar un ritme molt elevat que Sanz no ha pogut seguir, conscient que el seu objectiu no era la victòria en la prova, sinó aconseguir el títol.

Amb aquest nou èxit, Laia Sanz ja acumula un total de 13 títols mundials, 12 de trial i un d'enduro, i arrodoneix una temporada fantàstica després de guanyar per segona vegada consecutiva el Ral·li Dakar femení en la categoria de motos. La pilot de Corbera de Llobregat fa un triplet històric en convertir-se en la primera pilot que guanya el Ral·li Dakar i els mundials de trial i enduro. La pilot catalana suma ja 13 títols mundials: 12 de trial i aquest d'enduro.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut