Dani Alves, que va arribar el 2008, decidirà aviat el seu futur (Reuters)
Futbol

La representant de Dani Alves pressiona el Barça: "Estem a punt de firmar amb un altre club"

La representant del lateral brasiler, Dinorah Santana, ha comentat a RAC1 que Alves està a punt de firmar contracte amb un altre club, però, de moment, es mostra predisposat a escoltar el Barça. També ha assegurat que el club encara no s'ha posat en contacte amb ell per a la renovació.

Actualitzat

Dinorah Santana, representant de Dani Alves, va assegurar dimarts al vespre, al programa "Tu diràs", de RAC1, que el lateral brasiler "encara està disponible i disposat a atendre les propostes del Barça", però ha recalcat, també, que no aguantaran "gaire més temps aquesta situació".

No obstant, el seu temps amb l'equip català sembla que arriba al final. La seva agent ha revelat que està a punt d'incorporar-se a un altre club. "Estem a punt de firmar amb un altre club; les converses estan en marxa. Dani encara està disponible, però no esperarem gaire més", va dir l'agent d'Alves, Dinorah Santana. El club al qual Alves s'incorporaria no està definit, però el Manchester United ha estat fortament vinculat amb l'internacional brasiler els últims mesos.

El brasiler vol un contracte llarg a Barcelona, ​​però el club blaugrana no sembla disposat a oferir-l'hi a causa de l'edat i el seu alt salari. Santana va dir: "A Dani se l'ha col·locat com el dolent de la pel·lícula en les negociacions. Ells [el Barcelona] volen fer-nos creure que és dolent, i no ho és."

Dani Alves acaba contracte aquest estiu i se'n podria anar lliure del conjunt blaugrana. El Barcelona no podria fitxar un recanvi fins al gener del 2016, per la qual cosa hauria d'afrontar la primera meitat de la temporada amb Montoya, Douglas o Adriano.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut