Futbol

Walter Pandiani explica a Catalunya Ràdio com és la seva nova vida com a entrenador al Masnou

L'exdavanter de l'Espanyol ha començat la seva carrera com a entrenador entrenant el Juvenil B i el Cadet A del Masnou, però amb un clar objectiu a l'horitzó: arribar a entrenar l'Osasuna

Actualitzat

El programa de Catalunya Ràdio "Tot Gira" ha fet un reportatge on explica la nova vida de Walter Pandiani a les banquetes. L'exdavanter de l'Espanyol i l'Osasuna, entre d'altres, és l'actual entrenador del Juvenil B i del Cadet A del Masnou, en la seva primera experiència com a tècnic.

El reportatge d'Albert Benet ens explica com és aquesta nova etapa de la carrera de Pandiani, que té un clar objectiu a l'horitzó: ser l'entrenador de l'Osasuna. Per aconseguir-ho, el "Rifle" sap que ha d'anar a poc a poc i seguir un procés que pot ser molt llarg.

L'uruguaià és conscient que el primer pas és entrenar el Masnou, on juguen dos dels seus fills, precisament en els equips que ell entrena. La resta de jugadors del Masnou que el tenen com a entrenador n'estan molt agraïts, i al reportatge expliquen com és Pandiani a les banquetes. El descriuen com un tècnic molt exigent, que no s'asseu ni un moment, i sobretot un gran motivador. Demostra, doncs, que ha canviat de professió però no el seu caràcter.

 

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut