Bàsquet

Un Marc Gasol molt modest anteposa els èxits de l'equip al seu lluïment personal

Marc Gasol ha parlat per als micròfons de Catalunya Ràdio. El pivot, amb la seva modèstia, ha valorat el seu bon rendiment d'aquesta temporada en funció del benefici que en tregui l'equip

Actualitzat

Marc Gasol s'ha mostrat molt content davant les seves actuacions aquesta temporada i els elogis que està rebent, tot i que amb la seva habitual modèstia ha assenyalat que pel fet que "els Memphis Grizzlies siguin els primers de l'Oest, algú s'ha d'emportar el mèrit i aquí intentem individualitzar molt les coses, potser massa en un esport d'equip on tot i tothom és necessari".

El mitjà dels Gasol està anotant gairebé 20 punts per partit, la seva millor mitjana a l'NBA. Tot i això, el jugador insígnia dels Grizzlies ha destacat que "l'impacte dins la pista no només es valora en punts. Hi ha moltes coses que pots fer que potser no surten a les estadístiques però que tenen un impacte directe en el partit en benefici del teu equip".

Respecte al seu germà Pau, creu que l'ha encertat fitxant pels Chicago Bulls, "perquè ha anat a un equip on el necessiten i on ell necessita també l'equip. Els jugadors són joves, amb molta gana, que el forcen a millorar, amb un entrenador molt dur amb les idees molt clares".

Pensant en el futur

El pivot acaba contracte aquest estiu i no li faltaran ofertes. Gasol té clar que "la meva manera de viure és amb entrega a la ciutat i el projecte en què et fiques. Tindré 30 anys i amb família. Busques un lloc on vols estar els pròxims 5 anys i potser seran els 5 últims anys que jugui. Serà una decisió presa amb meditació i amb la seguretat que és la millor decisió per a tothom". Els Grizzlies semblen l'equip amb més possibilitats d'obtenir els seus serveis, perquè "aquí estem molt còmodes, molt bé. Jo porto 9 anys vivint a Memphis i hi estem totalment acostumats."

Marc ha mostrat el seu vessant més humà parlant de la seva escola de bàsquet a Girona, amb la qual gaudeix "com un nen petit". L'estrella de l'NBA ha afirmat que "això sí que em fa molt més orgullós que qualsevol partit de 30 punts, la cursa de l'MVP o qualsevol cosa d'aquestes. El club m'emociona".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut