Martin Odegaard, la gran promesa del futbol noruec. (Foto: Reuters)
Martin Odegaard, la gran promesa del futbol noruec. (Foto: Reuters)
Futbol

Enxampen Martin Odegaard a Barcelona i es disparen els rumors que el relacionen amb el Barça

El Barça va invitar a visitar la Masia la jove promesa de 16 anys, que està valorant totes les opcions abans de prendre una decisió. La seva arribada a Barcelona ha disparat tots els rumors al voltant del seu futur.

Actualitzat

La perla del futbol noruec Martin Odegaard ha estat enxampat a l'aeroport del Prat aquest divendres, cosa que ha fet saltar tots els rumors que el relacionen amb el Barça.

El Barça, que a l'octubre va convidar Odegaard a visitar la Masia, ha vist com el jugador i el seu pare, que el representa, finalment han acceptat i ja són a la Ciutat Comtal. Segons informa el portal "VG Sporten", el jugador noruec ha vingut per visitar Barcelona i les instal·lacions del Barça, amb la intenció de conèixer el club que ha mostrat interès a fer-se amb els seus serveis. El mateix portal assegura que el jove de 16 anys tindrà l'oportunitat de trobar-se amb Leo Messi i la resta de la plantilla del F. C. Barcelona, que l'intentarà convèncer perquè acabi fitxant per l'equip blaugrana. Odegaard es quedarà tot el dia a Barcelona, i demà presenciarà en directe al Camp Nou el Barça-Còrdova, on tindrà l'oportunitat de veure de ben a prop els seus ídols.

Tot i que molts mitjans aposten pel Bayern de Guardiola per fer-se amb la perla del futbol noruec, l'arribada d'Odegaard aquest divendres a Barcelona ha deixat clar que el jugador no té clar quin serà el seu futur i vol saber totes les opcions abans de prendre una decisió tan important.

 

 

Anar al contingut