La Federació Anglesa s'ha cansat de les acusacions de José Mourinho. (Foto: Reuters)
La Federació Anglesa s'ha cansat de les acusacions de José Mourinho. (Foto: Reuters)
Futbol

La Federació Anglesa multa Mourinho amb 33.000 euros per haver afirmat que hi ha una campanya contra el Chelsea

La Federació Anglesa ha decidit sancionar l'entrenador portuguès per les seves declaracions posteriors al partit del Chelsea amb el Southampton del 28 de desembre. Després d'empatar el matx, Mourinho va afirmar que a Anglaterra hi ha una campanya per pressionar els àrbitres contra el Chelsea

Actualitzat

La Federació Anglesa ha decidit actuar i ha sancionat les declaracions de José Mourinho amb una multa de més de 33.000 euros. En el seu comunicat oficial, la Federació ha precisat que els comentaris de l'entrenador portuguès a la roda de premsa van ser "inapropiats i van desprestigiar l'esport".

Els comentaris a què es refereix la Federació Anglesa són els que va fer Mourinho després del partit del Chelsea amb el Southampton del 28 de desembre, quan va assegurar que hi ha una campanya arbitral en contra del seu equip. El portuguès, a més, va acusar també els mitjans de comunicació, argumentant que posen pressió als àrbitres perquè perjudiquin el Chelsea. Tot i que l'exentrenador del Madrid es va disculpar públicament per les seves declaracions, finalment la Federació Anglesa l'ha multat per considerar inapropiats els comentaris.

Aquesta no és la primera vegada que l'entrenador del club londinenc es queixa de les actuacions arbitrals, ja que aquesta temporada s'està mostrant molt indignat amb els àrbitres, com ja va demostrar, per exemple, quan li va dir al col·legiat Phil Dowd que estava massa gras, després de culpar-lo de la derrota del seu equip contra el Tottenham.

Una altra denúncia de Mourinho

Aquest dimarts s'ha viscut un nou capítol de la polèmica que sempre rodeja l'entrenador portuguès. Ha sigut després de les semifinals de la Capital One Cup, en les quals el Chelsea ha eliminat el Liverpool (1-0). Aquesta vegada, però, l'entrenador ha posat el seu punt de mira cap als mitjans de comunicació, als quals ha acusat de fer una campanya contra Diego Costa, després que l'exdavanter de l'Atlètic va trepitjar el jugador del Liverpool Emre Can, tal com mostra la imatge.

 

 

Anar al contingut