Adama Traoré, en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Futbol

L'Stoke City confirma l'interès per Adama Traoré

L'entrenador de l'Stoke City, l'exblaugrana Mark Hugues, assegura que estan interessats en diversos futbolistes, entre ells el potent extrem blaugrana Adama Traoré, a qui va veure en directe diumenge passat al Miniestadi.

Actualitzat

L'entrenador de l'Stoke City, el gal·lès Mark Hughes, ha assegurat que el conjunt anglès "està interessat en diversos futbolistes" al mercat d'hivern, entre ells l'extrem del Barça B Adama Traoré. Hughes, que va ser al Miniestadi per veure en directe el partit entre el filial blaugrana i l'Osasuna, ha dit: "Estic interessat en alguns futbolistes. Però la viabilitat de les contractacions canvia d'un dia a l'altre", en unes declaracions que recull la cadena britànica Sky Sports. "Si es refereixen al meu viatge a l'estranger, no té cap importància, va ser un desplaçament per veure jugadors", explica Hughes als mitjans de comunicació. "Sempre que puc intento buscar futbolistes amb talent i veure si estan o no disponibles", ha afegit . 

Adama Traoré, de 19 anys, internacional Sub-19 amb Espanya, ha disputat vint partits aquesta temporada amb el Barcelona B (tres sortint des de la banqueta) a la Lliga Adelante, en què ha anotat dos gols. L'Stoke, per la seva banda, és desè a la Premier League. La possible lesió greu del seu davanter Bojan Krkic podria accelerar la necessitat de contractar nous futbolistes.

Anar al contingut