Lliga Endesa

La Bruixa d'Or Manresa passa per sobre del Río Natura Monbús (78-59)

La Bruixa d'Or s'ha exhibit davant el Río Natura Monbús i l'ha superat per 78-59 en partit corresponent a la 18a jornada de la Lliga Endesa. Ogilvy (16 punts i 7 rebots) ha estat l'home més destacat al Nou Congost

Victòria sensacional de La Bruixa d'Or Manresa davant del Río Natura Monbús per 78-59 en el primer partit de la segona volta de la Lliga Endesa. Els de Pedro Martínez han passat per sobre dels gallecs després d'un inici demolidor (51-28 al descans).

Ogilvy ha retornat de la lesió a bon nivell i, en poc més de 15 minuts de joc, ha fet 16 punts i ha agafat 7 rebots. Sakic (13 punts) i Grimau (10 punts) han secundat el protagonisme ofensiu de l'australià.

Els bagencs han collat en defensa i han provocat fins a 18 pèrdues de pilota de l'Obradoiro, que ha maquillat lleugerament el marcador en els dos últims quarts.