L'Estudiantes trenca la bona ratxa de la Penya (78-75)

La Penya ha encaixat un parcial d'11 a 0 en l'últim quart de partit que ha acabat amb les possibilitats d'aconseguir la seva sisena victòria consecutiva a la lliga

El FIATC Joventut ha sigut incapaç de continuar la bona ratxa de resultats i ha caigut a casa del Movistar Estudiantes (78-75).

La Penya, que sumava deu victòries en els últims onze partits, no ha fet un bon partit i amb la derrota d'avui ha trencat una ratxa de cinc triomfs consecutius.

El partit ha sigut molt igualat, però l'equip de Badalona ha tingut problemes per jugar amb continuïtat contra un Estudiantes que ha reaccionat en els últims tres minuts per sumar la seva vuitena victòria de la temporada.

En l'últim quart, quan el FIATC Joventut guanyava per cinc punts, l'equip verd-i-negre ha encaixat un parcial d'11 a 0 que ha liquidat les possibilitats de l'equip de Salva Maldonado.

Tariq Kirksay ha estat el millor jugador de la Penya, amb 15 punts i 8 rebots; seguit de Goran Suton, amb 14, i Albert Miralles, amb 12 i 5 rebots.

Amb aquest resultat, el FIATC Joventut se situa quart a la taula, amb 14 victòries i 5 derrotes, i l'Estudiantes continúa 13è., amb 8 victòries i 11 derrotes.