Espanyol

L'Espanyol vol continuar escalant a la Lliga després del passi a semifinals de Copa del Rei

Si els blanc-i-blaus guanyen el Sevilla, encadenarien la seva quarta victòria a la Lliga. L'equip portarà un braçalet negre per recordar el president del Grup Planeta, José Manuel Lara Bosch, que va morir dissabte.

Actualitzat

L'R. C. D. Espanyol torna al Sánchez Pizjuán on fa quatre dies va aconseguir el passi a semifinals de la Copa del Rei. Avui diumenge a les 19.00h, però, toca partit de Lliga.

Si els blanc-i-blaus guanyessin el partit, encadenarien la seva quarta victòria a la Lliga. Però el camp del Sevilla és un dels més complicats de Primera divisió. El Sevilla és l'únic equip de la categoria que encara no ha perdut cap partit jugant com a local en el que portem de campionat.

L'entrenador de L'Espanyol, Sergio González, es planteja fer rotacions respecte l'equip que va jugar a la Copa. Tornarà Kiko Casilla a la porteria i tal i com va avançar l'entrenador en roda de premsa, podrien descansar els tres jugadors amb més minuts a la Lliga: Álvaro, Cañas i Sergio Garcia.

El conjunt d'Emery, per la seva part, encadena 24 partits, entre Lliga i Copa, sense perdre i busquen recuperar l'autoestima després de l'eliminació a la Copa. Els sevillistes estan 5ens a la taula i sumen 39 punts. L'Espanyol és 9è amb 26 punts.

Aquest vespre tot l'equip portarà un braçal negre per recordar el president del Grup Planeta, José Manuel Lara Bosch, que va morir aquest dissabte als 68 anys, a conseqüència d'un càncer de pàncrees.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut