Álvaro i Bacca en el partit d'anada Espanyol-Sevilla.
Álvaro i Bacca en el partit d'anada Espanyol-Sevilla.
Futbol

L'Espanyol lluita per classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei davant el Sevilla (22.00)

L'expedició ha marxat aquest matí cap a Sevilla, on es juga una plaça a les semifinals de la Copa. Els blanc-i-blaus han de defensar el 3 a 1 de l'anada en un escenari on no tindran res a favor.

Actualitzat

L'Espanyol afronta aquest dijous a les 22 h un dels partits més importants de la seva història recent. L'expedició ha marxat aquest matí cap a Sevilla, on aquest vespre es juga una plaça a les semifinals de la Copa. Sergio González, amb un equip més unit i motivat que mai, s'ha endut tota la plantilla més el jugador del filial Duarte.

Els blanc-i-blaus són conscients que l'eliminatòria, tot i l'avantatge que tenen, no està sentenciada. Els futbolistes assumeixen el perill d'un rival que està disposat a capgirar el resultat favorable. En aquest sentit, el gol del sevillista Bacca en l'últim minut podria arribar a tenir molt valor. Els jugadors de Sergio González, de totes maneres, arriben al partit en un dels millors moments de la temporada: han vençut els quatre últims compromisos, entre Lliga i Copa del Rei, en què únicament ha encaixat un gol.

El Sevilla té moltes baixes confirmades i Unai Emery, algunes incògnites sobre l'onze inicial. El més important: qui serà el porter titular. El portuguès Antonio Alberto Bastos "Beto" podria estar en l'onze, donada la transcendència del matx, en lloc de Sergio Rico, que és l'habitual a la Copa. L'ambient al Sánchez Pizjuán serà de gala amb un públic confiat en la remuntada que pràcticament omplirà l'estadi.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut