Futbol

L'Espanyol rep el Granada al Power8 Stadium en partit corresponent a la 15a jornada de la Lliga BBVA

El conjunt blanc-i-blau s'aferra a la seva habitual fortalesa com a amfitrió a Cornellà-el Prat per doblegar el bloc andalús i aconseguir tres punts clau per aconseguir la tranquil·litat en la classificació

Actualitzat

L'Espanyol afronta el partit d'aquest diumenge contra el Granada (12 hores, Power8 Stadium) com una revàlida després de la contundent derrota soferta en l'anterior jornada de Lliga contra el Barça al Camp Nou (5-1).

El conjunt blanc-i-blau s'aferra a la seva habitual fortalesa com a amfitrió a Cornellà-el Prat per doblegar el bloc andalús i aconseguir tres punts clau per aconseguir la tranquil·litat en la classificació. No hi ha cap lesionat a l'equip de Sergio González. Respecte a l'última convocatòria, entra l'extrem Paco Montañés, ja recuperat, i surt el migcampista Abraham González, per decisió tècnica.

Ningú al vestidor de l'Espanyol es refia del Granada, encara que porti deu jornades sense sumar una victòria. Els catalans assumeixen que rebran un rival necessitat de punts i que hauran de mostrar la seva millor versió si volen treure un bon resultat.

El quadre andalús arriba al xoc reforçat de moral després del bon partit i l'empat com a local signat el cap de setmana passat davant del València (1-1). Joaquín Caparrós té la baixa del francès Dimitri Foulquier, titular indiscutible en les últimes jornades, però que està sancionat per acumulació d'amonestacions, mentre que segueixen lesionats Rubén Rochina, Eddy Silvestre i el colombià Darwin Machís. Dos expericos com Javi Márquez i Jhon Córdoba tornen al que va ser el seu estadi.

Alineacions probables:

Espanyol: Kiko Casilla; Arbilla, Colotto, Álvaro, Fuentes; Lucas Vázquez, Cañas, Víctor Sánchez, Salva Sevilla; Sergio García i Caicedo

Granada: Roberto; Nyom, Babin, Murillo, Juan Carlos; Javi Márquez, Iturra, Fran Rico, Piti; El Arabi i Jhon Córdoba

Àrbitre: Santiago Jaime Latre (Comitè Aragonès)

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut