L'Elx elimina amb patiment el Valladolid i serà el rival del Barça als vuitens de final de la Copa (1-0)

Després de l'empat a zero de l'anada al Nuevo Zorilla, l'eliminatòria s'ha decidit amb un solitari gol d'Adrián en el minut 7. Athletic i Màlaga són els últims a classificar-se per a la següent ronda

L'Elx serà el rival del Barça als vuitens de final de la Copa del Rei després d'eliminar amb patiment el Valladolid en una eliminatòria molt igualada. Després de l'empat a zero de l'anada al Nuevo Zorilla, el duel s'ha decidit amb un solitari gol d'Adrián en el minut 7, que ha batut Dani Jiménez amb un xut ajustat des de la frontal de l'àrea.

Conscient que un gol li donava el pas a la següent ronda, l'equip de Rubi s'ha abocat a l'atac en busca de l'empat però tot i disposar de bones ocasions per marcar ha estat incapaç de batre la porteria de Tyton i no ha pogut evitar l'eliminació.

Athletic i Màlaga, els últims a classificar-se

Els dos últims equips que han certificat el pas als vuitens de final són l'Athletic Club i el Màlaga, que s'han desfet de l'Alcoià i el Deportivo, respectivament. Els bascos, que van arrencar un empat a un a l'anada, han passat amb angúnies davant un rival de Segona B gràcies a un solitari gol de Borja Viguera abans del descans. Per la seva banda, el Màlaga ha golejat el Dépor per 4 a 1 en un partit que s'ha decidit en la segona meitat. Els gallecs han igualat el gol incial de Roque Santa Cruz amb una diana d'Hélder Postiga però els andalusos han acabat passant per sobre amb tres gols més obre de Santa Cruz, Recio i Camacho.

A banda del Barça-Elx, la resta dels emparellaments de vuitens de final són els següents: València-Espanyol, Atlètic de Madrid-Reial Madrid, Vila-real-Reial Societat, Almeria-Getafe, Màlaga-Llevant, Celta-Athletic i Granada-Sevilla.