L'Atlètic de Madrid derrota l'Eibar a Ipurúa (1-3) i manté la seva aposta per la Lliga

Els de Simeone s'han adaptat més bé al lamentable estat del terreny de joc i s'han endut els tres punts de terres basques. Griezmann i Mandzukic (2) han fet els gols visitants. Diana estèril de Piovaccari per als de Garitano.

L'Atlètic de Madrid ha guanyat al camp de l'Eibar per 1 a 3 en partit corresponent a la 21a. jornada de la Lliga BBVA. La pluja ha malmès la gespa d'Ipurua, però els de Simeone s'hi han adaptat més bé que els locals.

Tots els gols s'han vist en els primers 25 minuts de partit. Griezmann ha rematat una passada de Raúl García per avançar els "colchoneros". El francès ha assistit Mandzukic en l'acció del 2 a 0. I el davanter croat ha fet el seu desè gol del curs en aprofitar un malentès defensiu. En el minut 89, diana estèril de Piovaccari per als de Garitano.

L'Atlètic de Madrid és tercer, amb 47 punts, a 4 punts del líder, el Reial Madrid. Dissabte que ve, derbi madrileny d'alt voltatge al Calderón.