Raúl García i Mandzukic s'abracen per celebrar un dels quatre gols de la victòria contra l'Olympiacos. (Foto: EFE)

L'Atlètic de Madrid goleja l'Olympiacos al Calderón i es manté líder en solitari del grup A (4-0)

L'equip del Cholo Simeone s'ha desfet sense problemes dels grecs al Vicente Calderón amb gols de Raúl García i Mandzukic, autor d'un "hat-trick" i es manté com a líder en solitari del grup A

L'Atlètic de Madrid s'ha desfet sense problemes de l'Olympiacos al Vicente Calderón i es manté com a líder en solitari del grup A i amb la classificació matemàtica per als vuitens de final. Raúl García i Mario Mandzukic, amb un "hat-trick", han fet els quatre gols del conjunt del Cholo Simeone, que malgrat aquest triomf s'haurà de jugar la primera plaça en l'última jornada al camp de la Juventus, que ha derrotat el Malmö a domicili amb gols de Fernando Llorente i Tévez.

Els "colchoneros" han jugat amb molta intensitat des del xiulet inicial i han passat per sobre dels grecs, que han regalat els dos primers gols del partit. En el minut 9, Roberto ha fallat una passada, li ha donat la pilota a Juanfran, i aquest ha assistit Raúl Garcia per inaugurar el marcador. Una nova errada, en aquest cas de Botía en l'intent de refusar una pilota de l'àrea, ha permès a Mandzukic fer a plaer el 2 a 0 abans del descans.

En la represa, el conjunt de Míchel no ha reaccionat i els locals, en dues accions d'estratègia, han arrodonit la victòria amb dos gols més. Mandzukic, amb dos precisos cops de cap, s'ha convertit en el primer jugador de la història de l'Atlètic que fa un "hat-trick" a la Champions. El conjunt de Simeone ha pogut arrodonir la victòria amb una maneta però l'àrbitre ha anul·lat un gol a Griezmann per fora de joc.

La Juve guanya al camp del Malmö (0-2)

Els de Simeone ja s'han classificat de forma matemàtica per als vuitens de final. Per ser primers de grup, han de guanyar, empatar o fins i tot perdre per la mínima, però amb gols, al partit que els queda al camp de la Juve. El campió italià s'ha imposat al camp del Malmö suec per 0 a 2 després de plasmar la seva superioritat a la segona part. Fernando Llorente, en el 48, ha aplanat el camí del triomf i Tévez, en el 88, ha firmat la sentència definitiva. Amb aquesta derrrota, el Malmö ha quedat eliminat de la Champions però encara manté mínimes opcions de classificar-se per a la Lliga Europa.