San Mamés ha vibrat amb el seu equip. (Foto: EFE)

L'Athletic derrota el BATE Borissov i obté el bitllet per jugar la Lliga Europa (2-0)

Amb un empat en tenia prou, però l'Athletic hi ha posat una mica més d'intenció i s'ha endut els tres punts davant el BATE Borissov per acabar tercer del grup H i assegurar-se el pas a la Lliga Europa. Sanjosé i Susaeta han marcat els gols.

Des de l'inici, els de Valverde han pres la iniciativa del joc davant un BATE que ha creat poc perill. A la segona meitat, al primer minut, Sanjosé ha obert el marcador rematant des de molt a prop un còrner.

El gol ha donat tranquil.litat a l'equip basc, que ha concretat la victòria a dos minuts del final amb una diana de Susaeta.

San Mamés ha celebrat la primera victòria a casa a la Lliga de Campions, que manté l'equip viu a Europa encara que sigui a la segona competició continental.