Kilian Jornet ha aconseguit ser una altra vegada el més ràpid.
Curses de Muntanya

Kilian Jornet guanya la Vertical Race de la Ski-Écrins, la primera prova de la Copa del Món d'esquí de muntanya

Tercera cursa de la primera prova de la Copa del Món a Puy Saint Vincent, a França, i primera victòria de la temporada per a Kilian Jornet a la modalitat de Vertical Race

Actualitzat

Kilian Jornet ha aconseguit aquest dilluns la seva primera victòria a la Copa del Món d'Esquí de Muntanya en la primera cursa de la temporada a l'estació francesa de Puy Saint Vicent. Ha guanyat la Vertical Race, la darrera de les tres carreres que estaven programades per al cap de setmana. 

Jornet, que havia estat desqualificat després de sortir de pista en un dels descensos de la cursa individual, suma així els seus primers punts per a la Copa del Món combinada. Darrere de Kilian Jornet s'ha classificat Anton Palzer, el jove alemany que està revolucionant l'esquí de muntanya. L'alemany, després de la seva victòria de dissabte, ha aconseguit dos segons llocs que el col·loquen com un dels grans favorits d'aquesta Copa del Món. Fregant el podi s'ha quedat Marc Pinsach, quart de la general. En categoria femenina la guanyadora ha estat Laetitia Roux.

Anar al contingut