Daniel Juncadella seguirà a Mercedes. (Foto: fia.com)
Daniel Juncadella seguirà a Mercedes. (Foto: fia.com)
Automobilisme

Daniel Juncadella seguirà a Mercedes un any més per intentar guanyar el DTM

El pilot català ha sigut confirmat aquest divendres per l'escuderia alemanya, i, per tant, competirà per tercer any consecutiu al DTM. El pilot, després de dos anys amb moltes dificultats, ha assegurat que aquesta temporada està confiat a poder lluitar pel títol.

Actualitzat

Daniel Juncadella seguirà a Mercedes per tercer any consecutiu, i d'aquesta manera seguirà competint al campionat alemany de turismes, al DTM. És l'únic pilot espanyol que competeix per la marca de Stuttgart.

El català, que aquest divendres ha confirmat la seva continuïtat amb l'escuderia alemanya, s'ha mostrat molt il·lusionat davant una temporada que espera que sigui millor que les dues anteriors des que va deixar la Fórmula 3: "Em fa molta il·lusió seguir per tercer any al DTM. Aquests dos últims anys han sigut molt complicats per a Mercedes i personalment per a mi també. Després d'estar a la Fórmula 3 lluitant sempre pel podi, aquestes dues temporades al DTM, sense poder lluitar per les primeres posicions, han estat molt durs".

Juncadella confia que les coses aquest any vagin molt millor, i té certs motius que el fan somniar amb el títol de campió: "Per sort la mentalitat en tot l'equip ha canviat, i estem segurs que aquesta temporada serà millor. Tornarem a lluitar per un dels campionats més prestigiosos que hi ha al món".

El campionat, que comprèn 9 curses, començarà el 2 de març a Hockenheim i finalitzarà el 18 d'octubre al mateix circuit.

 

Anar al contingut