Atletisme

Josep Lluís Blanco i Àngel Mullera són dues opcions de medalla en els 3.000 obstacles dels Europeus d'atletisme

El Campionat d'Europa d'atletisme, que es disputarà la setmana vinent a Barcelona, i que TV3 transmetrà íntegrament, tindrà diversos atletes catalans amb possibilitats de lluitar per les medalles. Sens dubte, dos d'aquests atletes són Josep Lluís Blanco i Àngel Mullera. Tots dos fan una de les proves més dures i tècniques del programa atlètic: els 3.000 obstacles. Tots dos són de Lloret de Mar.

Actualitzat
Dos veïns de Lloret competeixen entre ries i obstacles, rivalitats i antagonismes, diuen que no es porten bé. Tot plegat, una llegenda urbana. Representen dues generacions i tenen el mateix objectiu: pujar al podi europeu. Blanco, el ros; Mullera, el rapat. Els separen nou anys i van protagonitzar una recta final al límit en el Campionat d'Espanya; a 25 quilòmetres per hora; 2 centímetres de diferència: una centèsima: 8.33.12-8.33.13. Guanya Blanco... Li va costar Déu i ajuda; ferides i erosions quan va caure a terra.

Els "Lorenzo" i "Pedrosa" de l'atletisme català han trotat junts per una vegada. No comparteixen ni club, ni entrenador, només sabatilles. Tot i el mínim distanciament, tots dos selvatans aspiren a medalla, a casa. Blanco, de 35 anys, es va proclamar eurocampió el 2006. Mullera, de 26, anirà com una moto al ràpid Circuit de Montjuïc. Blanco-Mullera, de Lloret de Mar, la capital dels obstacles. Aspirants a l'or europeu.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut