Muñoz instrueix els seus homes en un temps mort. (Foto: FCBHoquei)
Hoquei patins

Victòries del Barça i del Vic a la Lliga Europea i del Reus i de l'Igualada a la Copa CERS d'hoquei patins

El Barça ha guanyat a la pista del Benfica (1-3) per garantir-se el primer lloc del grup. El Vic, que ha guanyat 3-8 a Ginebra, també lidera el seu grup. En canvi, eliminació del Vendrell, que ha perdut 5-3 contra La Vendeenne. A la CERS, golejada del Reus contra el Remscheid (0-13) i victòria mínima de l'Igualada sobre el Trissino (3-2)

Actualitzat

El Barça ha assaltat la pista del Benfica (1-3) i s'ha garantit matemàticament la primera plaça del grup A de la Lliga Europea. Gual (2) i Pascual han marcat les dianes blaugranes.

Al grup B, el Vic ha guanyat per 3-8 a la pista del Ginebra i es manté al capdavant de la classificació. Ordeig (2), Roca (2), Torres (2), Font i Bancells han fet els gols dels osonencs, que es jugaran la primera plaça en l'última jornada contra el Breganze italià.

El Vendrell ha perdut a la pista de La Vendeenne per 5-3 i ha perdut qualsevol opció de ser un dels dos primers del grup D. 

Pas de gegant del Reus a la CERS

El Reus Deportiu té gairebé els dos peus als quarts de final de la Copa CERS en golejar el Remscheid alemany per 0-13 en l'anada dels vuitens de final de la competició. Salvat (4), Coy (3), Costa (2), Ollé (2) i Selva (2) han fet els gols de l'equip roig-i-negre.

També ha guanyat l'Igualada, que s'ha desfet del Trissino italià per 3-2. Baliu (2) i Pla han donat l'avantatge mínim als de l'Anoia de cara a la tornada.

Anar al contingut