El director tècnic del Barcelona Regal, Joan Creus.
El director tècnic del Barcelona Regal, Joan Creus.
Bàsquet

Joan Creus renova dos anys "pel suport de la directiva i el cos tècnic"

El director tècnic del Barcelona Regal, Joan Creus, ha signat el contracte d'ampliació del seu càrrec, fins al 30 de juny del 2015, i ha reconegut que l'acceptació per continuar està motivada pel suport que ha rebut "de la directiva i del cos tècnic". "No s'entén la secció de bàsquet sense Creus", ha destacat Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet del FC Barcelona.

Actualitzat
El director tècnic del Barcelona Regal, Joan Creus, ha signat el contracte d'ampliació del seu càrrec, fins al 30 de juny del 2015, i ha reconegut que l'acceptació per continuar està motivada pel suport que ha rebut "de la directiva i del cos tècnic".

Aquest curs Joan Creus complirà la seva cinquena temporada com a director tècnic del Barcelona, període en el qual l'equip català ha sumat gairebé mitja dotzena de títols, i en què l'executiu blaugrana ha reconegut que va accedir al càrrec sense experiència, però que ara gaudeix d'un gran bagatge i coneixements per les hores invertides cada dia.

A la sala de premsa del Palau Blaugrana, Creus ha estat acompanyat del directiu responsable de la secció de bàsquet del FC Barcelona, Joan Blandé, que ha assegurat que mai no va témer per la marxa de Creus. "Tampoc no teníem un substitut", ha assegurat.

La falta de concreció en l'ampliació del contracte, per part de Creus els últims mesos, va generar certs dubtes sobre si l'executiu estava a gust en la seva funció, interrogant que ha aclarit ell mateix en assegurar que, simplement, es volia prendre el seu temps per determinar una decisió segura.

Ha hagut de veure la marxa de l'equip barcelonista en aquests últims mesos, en clara ascensió, amb el títol de la Copa del Rei i amb una gran fermesa en l'Eurolliga, que han ajudat Creus, com així ha reconegut ell, a acceptar l'ampliació de dos anys més de contracte que li ha plantejat el Barcelona i que s'ha signat avui a les oficines del club, amb el president de l'entitat, Sandro Rosell.

La idea principal que ha volgut transmetre Creus és que el sí que ha donat a l'entitat ha tingut a veure amb dos aspectes que ell necessitava que estiguessin consolidats: "La confiança del cos tècnic i la dels directius". "Sempre he sentit molt de suport, i per això he pres aquesta decisió", ha assenyalat Creus, que ha insistit que necessitava tenir la sensació de suport per continuar dos anys més al Barça.

Per Creus, més enllà dels títols, encara que els ha situat com el colofó la bona feina, el seu interès se centra a marcar un "camí", i considera que la trajectòria que ha traçat el Barça aquests últims anys el confirmen que està fent una labor adequada.

Finalment, el directiu de la secció de bàsquet ha defensat la figura del secretari tècnic en la secció del Barça -"és imprescindible", ha  subratllat-, després de la polèmica sortida d'Enric Masip de la secció d'handbol fa uns mesos, quan el club va argumentar que no era una funció determinant.

"No s'entén la secció de bàsquet sense Creus", ha destacat Bladé, que ha defensat que cada secció al Barcelona té la seva peculiaritat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut