Javi López parlant a la sala de premsa.
Javi López parlant a la sala de premsa.
Espanyol

Javi López creu que contra el Llevant "ens juguem més que tres punts"

El lateral de l'Espanyol Javi López, davant la mala ratxa de l'equip, veu els seus companys molt motivats per guanyar el seu pròxim rival. Superar el Llevant seria el primer pas per trencar la dinàmica negativa

Actualitzat

L'Espanyol fa cinc jornades que no guanya (2 empats i 3 derrotes), i amb 11 punts es troba a només una de les posicions de descens. Aquest dissabte rebran el Llevant, l'equip que el precedeix en la classificació amb un punt més. El lateral Javi López ha confessat que els jugadors "tenim moltes ganes i ànims de guanyar aquest partit. Ens juguem més que 3 punts".

Tot i aquestes paraules, López ha volgut deixar clar que el partit contra el Llevant "no és una final. No podem parlar així en la jornada en què ens trobem. Estem treballant bastant, però encara no hem donat el salt que ens mereixem. Esperem guanyar i que siguin 3 punts d'inflexió".

La plantilla és conscient del moment delicat de l'equip. El lateral ha reconegut que "és la pitjor dinàmica del curs i volem canviar-la d'una vegada. Estem lluitant. Hem d'aprendre de les errades perquè no tornin a passar". López, no obstant, creu és un problema de resultats i no de joc. Pel jugador blanc-i-blau, "el que falten són resultats. Si n'haguéssim tingut alguns més, no estaríem parlant d'aquesta situació".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut