Espanyol

L'Espanyol supera l'Alabès amb un gol de Jairo i s'enfrontarà al València als vuitens de final de la Copa (1-0)

Després del 0 a 2 de l'anada a Mendizorrotza, l'Espanyol ha tornat a derrotar l'Alabès gràcies a un gol del davanter del filial blanc-i-blau en un partit molt ensopit amb poc més de 5.000 espectadors al Power8 Stadium

En un ambient fred al Power8 Stadium de Cornellà-el Prat, on només hi havia poc més de cinc mil espectadors, Sergio González ha fet jugar un onze ple de teòrics reserves, des del porter Pau López fins a l'home punta, Cristhian Stuani, el mateix equip que es va imposar en l'anada a Mendizorrotza per 0 a 2.

Amb la pitjor entrada de la història del nou estadi blanc-i-blau i amb l'eliminatòria pràcticament sentenciada, l'Espanyol ha sortit molt adormit i l'Alabès ha començat dominant. L'exdavanter del Girona Ranko Despotovic ha donat el primer ensurt sobre la porteria de Pau López però no ha arribat a rematar una bona centrada de Manu Barreiro.

En una primera part molt ensopida, el domini visitant no s'ha traduït en cap gol que posés l'ai al cor de l'afició espanyolista, que fins i tot ha xiulat la poca actitud d'alguns jugadors com Álex Fernández i Manu Lanzarote.

Jairo acaba amb l'ensopitament

Després d'uns primers 45 minuts soporífers, en la represa l'Alabès ha semblat baixar els braços i l'Espanyol, sense millorar gaire el seu joc, ha estat capaç de trobar el gol de la tranquil·litat. L'entrada de Paco Montañés i Jairo ha estat fonamental per desfer l'empat inicial i tots dos han elaborat la jugada de l'1 a 0. Bona centrada de l'extrem castellonenc i el davanter del filial ha inaugurat el marcador amb un cop de cap inapel·lable.

En un tram final molt plàcid, l'Espanyol ha certificat sense problemes la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei, on se les veurà amb el València.