Ignacio Mestre és el nou director general del Barça. (Fotio: @FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça confirma el nomenament d'Ignacio Mestre com a nou director general en substitució d'Antoni Rossich

El club blaugrana ha confirmat la remodelació en l'estructura organitzativa de l'àrea executiva després de la reunió ordinària de la junta directiva

Actualitzat

El Barça ha confirmat en un comunicat la remodelació en l'estructura organitzativa de l'àrea executiva del club després de la reunió ordinària de la junta directiva celebrada aquest dilluns. El canvi més significatiu és el nomenament d'Ignacio Mestre com a nou director general en substitució d'Antoni Rossich, home de confiança de l'expresident Sandro Rosell i que ocupava el càrrec des del 2010.

Josep Maria Bartomeu, que ja va avançar que hi hauria canvis en l'última assemblea de compromissaris celebrada a l'octubre, ha proposat a la junta resoldre el contracte de l'actual director general, Antoni Rossich, i substituir-lo per Ignacio Mestre, fins ara director gerent.

La nova estructuració del club blaugrana haurà d'agilitzar la presa de decisions, basant-se en una coordinació més efectiva, i quedarà dividida en tres grans àrees: Direcció General, Direcció Àrea d'Esports Professionals i Gabinet de Presidència i Direcció Espai Barça.

D'altra banda, Albert Soler, actual director de Relacions Institucionals, passarà a coordinar també el treball de les àrees de futbol i de les seccions professionals. Per últim, Gerard Guiu, fins ara responsable del Gabinet de la Junta Directiva, ha estat nomenat nou director de Projectes Socials.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut