Futbol

El Barça celebra el títol de Copa del Rei amb una festa al Camp Nou

El Barça celebra el títol de Copa del Rei amb l'afició amb una festa al Camp Nou. Les portes s'han obert a dos quarts de vuit del vespre i a tres quarts de deu de la nit començarà la cerimònia. Hi haurà actuacions musicals, espectacle pirotècnic i la volta d'honor dels jugadors, que oferiran el títol a l'afició. Tot plegat es podrà veure per Esport3 i TV3.

Actualitzat
A dos quarts de vuit s'han obert les portes del Camp Nou, perquè tots els aficionats comencin a accedir a les grades per a la festa del títol de Copa del Rei. Serà a partir d'aquesta hora quan començarà l'animació a càrrec de Pep Callau. També hi haurà actuacions musicals del grup Teràpia de Shock i de Jofre Bardají.

La cerimònia començarà a tres quarts de deu de la nit, amb òpera i ballarines aèries. Tot seguit, es presentaran els jugadors i es podrà gaudir del tradicional espectacle pirotècnic. Les celebracions acabaran, segons el previst, amb una volta d'honor al Camp Nou. Els aficionats podran acomiadar-se de l'equip per aquesta temporada i, sobretot, podran dir adéu a Pep Guardiola.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut