Futbol

Heynckes confirma la seva retirada del futbol

L'entrenador del Bayern de Munic ha confirmat que es retira del futbol, després de la seva última temporada amb el club bavarès, en què ha aconseguit el triplet guanyant la Bundesliga, la Copa d'Alemanya i la Lliga de Campions. Heynckes, de 68 anys, havia estat col·locat en moltes travesses com a possible substitut de José Mourinho per dirigir la banqueta del Reial Madrid.

Actualitzat
L'entrenador del Bayern de Munic, Jupp Heynckes, ha confirmat que es retira del futbol, després de la seva última temporada amb el club bavarès, en què ha aconseguit el triplet guanyant la Bundesliga, la Copa d'Alemanya i la Lliga de Campions.

Heynckes, de 68 anys, havia estat col·locat en moltes travesses com a possible substitut de José Mourinho per dirigir la banqueta del Reial Madrid. El seu lloc l'ocuparà el català Josep Guardiola.

En la roda de premsa de comiat ha fet esperar els periodistes, que estaven pendents de la decisió del futur del tècnic. Però finalment ha confirmat que l'1 de juliol no entrenarà cap equip ni dins ni fora d'Alemanya, tot i que diversos clubs s'han interessat per ell. Heynckes ha dit que la decisió sobre el seu futur ja la tenia pràcticament presa des de fa un any, durant les vacances després de la final de la Lliga de Campions perduda contra el Chelsea. "En aquest moment estava molt decebut, igual que tots els jugadors, i a més em vaig adonar que el lloc d'entrenador al Bayern et portava al límit de les capacitats físiques", ha dit Heynckes.

"Amb la meva dona vam acordar que acabaria el meu contracte per després retirar-me. Naturalment, després dels èxits assolits aquesta temporada hi ha hagut clubs que s'han interessat per mi", ha afegit. "Naturalment les últimes setmanes vaig arribar a dubtar. Però puc dir que ara faré vacances i després em retiraré i l'1 de juliol no assumiré cap club ni dins ni fora d'Alemanya". Heynckes ha deixat una porta oberta a un possible retorn a les banquetes en assegurar que no li agraden "les coses definitives".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut