Hannah, encertat des dels 6,75 metres.

El FIATC Joventut no es deixa sorprendre pel CAI Saragossa i continua sumant a l'ACB (73-67)

Els triples del base Clevin Hannah llancen els verd-i-negres en un partit que s'havia complicat al tercer quart

La Penya d'aquesta temporada s'ha acostumat a dominar els partits quan més complicats se li posen, i ha desenvolupat una destresa especial a decidir-los en els moments clau. Així ho ha tornat a fer a la seva pròpia pista, davant un CAI Saragossa que s'ha vist com un rival més que assequible al primer temps (31-26), però que ha anat creixent amb el pas dels minuts; ha sabut frenar una nova bona actuació de Suton (13 punts i 6 rebots) i ha compromès seriosament les possibilitats de victòria verd-i-negra al tercer quart, en el qual Marcus Landry ha fet 12 punts.

Quan semblava que els aragonesos entrarien en l'últim tram del partit amb avantatge, Hannah (17 punts) ha aparegut amb un seguit de triples salvadors (4 de 6), un d'ells a tres segons de la botzina del minut 30. Gràcies a això, la Penya ha entrat com un coet en l'últim quart i ha pres un màxim avantatge de 12 punts (66-54, al minut 35). El CAI ha hagut de reaccionar. Kevin Lisch i Henk Norel han aparegut per ajudar Landry (el millor visitant, amb 18 punts) i el CAI ha augmentat la intensitat defensiva, a la qual cosa la Penya ha contestat de la mateixa manera.

Com a resultat, un fet tan estrany com que el marcador pràcticament no s'ha mogut per cap banda en els últims quatre minuts. L'última aproximació del CAI l'ha sabut tallar Vidal amb un triple a 30 segons del final.

El FIATC Joventut s'apunta la catorzena victòria de la temporada i ja pressiona pel segon lloc del Reial Madrid.